Wrestling Observer Newsletter Özetleri: 15 Ocak 1991



  • USWA/Global Wrestling Federation anlaşması her zamanki maddi konular yüzünden başarısız olmuş. Ama Joe Pedicino hala kendi şirketini kurmayı planlıyormuş. (Kendisi şirketi açmış ve birkaç sene ESPN’de yayınlamış. Şovların t elifini WWE ve ESPN paylaşıyormuş.)

  • Ed Gantner, florida bölgesinden bir güreşçi intihar etmiş. Birkaç sene steroid’i bilinçsiz kullanmasının ardından bu kötü alışkanlığı böbreği onu yüzüstü bırakmış ve intihar etmeye karar vermiş. Meltzerin bu konudaki ilginç yorumu: ‘’Bu konuda kimseye yardım edemem ama trajik sonuçlarına 10-15 sene uzaklıkta olduğumuzu düşünüyorum.’’

  • Bobby Heenan bir uçakta fenalaşmış ve kalp atış hızı dakikada 35’e kadar düşmüş. Polis kontrolünün ardından bagajına 48 gram esrar ve çeşitli araç bulmuşlar. Kendisine geldikten sonra tutuklanmış ve ertesi gün serbest kalıp tura dönmüş.

  • WWF ve Super World Sports of Japan (SWS) mart ayında Wrestle Fest 91 adında bir şov düzenleyeceklerini duyurdu. Hulk Hogan & Genichiro Tenryu vs. Legion of Doom main event olacakmış. Ring kenarındaki biletler 370 dolardan satışa sunulmuş ve bu fiyatlandırma güreş tarihinin en pahalılarından bir tanesiymiş. İki tarafta top starlarının joblamasını kabul etmiş çünkü Legion of Doom Japonya’da hiç kaybetmemiş ve Japonya’da onlar Hogan gibi büyük bir yıldızlarmış. Olmasalar bile Hogan ve Tenryu’ya pin olmak istemek konusunda isteksizlermiş.

  • Bu sırada WCW ve NJPW Wrestle Fest 91’dan 9 gün önce ortak şov düzenliyormuş. Hasılatı nasıl paylaşacakları ve katılımın zayıf olacağını dair her iki tarafında endişeleri mevcutmuş.

  • Eddie Gilbert USWA şovunda gözükmemiş ve kendisi Lawler ile güreşmek için ayarlanmış. Kendisi şirketten ayrılmış olabilir. ( Ayrılmadı) WWF’in 4 PPV’u en fazla satın alınan 5 şov arasına girmiş. (Buster Douglas/Evander Holyfield maçı birinci olmuş.) WWF’in rakamları muhtemelen abartılı ve yanlışmış. (Klasik WWE) WCW’nun buyrate’i 1.0’ın altındaymış ve bu bir hayalkırıklığıymış.

  • Norman Smiley Meksika’da güreşmek için EMLL ile görüşme halindeymiş.

  • Görünüşe göre Hogan Gillette reklamına çıkmış ve bu büyük bir etki yaratmış.

  • WCW’ya dönersek Dusty’nin headbooker olduğu duyurulmuş ve kendisi değişiklik yapmaya başlamış. Kendisi Clash of the Champions’ın main eventini değiştirmiş ve Ron Simmons’ı face yapmış. Elbette oğlu Dustin’i şirkete getirmek istiyormuş.

  • Brutus Beefcake maskeyle sürpriz bir dönüş yapmış ve son TV çekiminde heellere saldırmış. Kendisi son deniz paraşütü kazasından sonra ilk görünüşü olmuş. Bilmeyenler için kendisi hiçbir zaman açığa çıkmamış.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Başlamak İsteyenler İçin | STARDOM Rehberi 2023

N-1 Victory B Bloğu Eşitlik Bozma ve Final Aşaması Değerlendirmesi

Her Karşılaştıklarında Farklı Keskinlik Sayesinde Büyüyen Rekabet(1. Bölüm)